Brun Eller Svart?

Jag vet att jag sa att jag skulle skriva igår men så blev det inte :) Just nu är jag på jätte bra humör för jag e italien, det finnas massor med killar här och jag har solat så mycket att mimmi tycker att jag är svart. Jag är inte svart på riktigt förståss men jag är väldigt brun och jag kommer fortsätta sola så jag kanske blir svart :) Jag hoppas på att alla har det bra och att ni är beredda på att när jag kommer hem så händer det. Då kommer jag vara utvilad och redo på att kolla på bio, festa och mycket mycket mer :) nu ska jag och mimmi gå och köpa godis för vi åt inget i lördags, ja vi har lördagsgodis fortfarande :)
Det är så härligt att bada i havet :)

It Makes My Blood Boil

Jag känner att jag bara måste skriva en sak för jag blir bara så jävligt arg. Det finna vissa personer som säger att MJ lever och det är bara skitsnack. Jag förstår inte varför man inte bara kan acceptera att han är död. Det var exact samma sak när Elvis dog och massa idéer om tupacs död. Jag blir bara så förbanad att jag vill slå de personerna som kom på detta. Kan man inte bara låta honom och hans familj var i fred och inte komma på massa skit. På aftonbladet blir en kille intervjuad och han har en blogg, och jag skev där att han var dum i huvudet och att han ska sluta snacka skit, men det är inte bara honom jag blir arg på. De är också alla de andra personerna som tror på det, jag vet att det finns personer som inte har så mycket bakom pannan men de verkar som om ingen har något bakom pannan.
Aja, jag kände bara att jag var tvungen att skriva detta för att inte vara arg längre, hehe, i´m funny that way :P jag ska skriva ett till inlägg sen som inte är så argt :)

Some People Call Me The Space Cowboy

Jag har faktiskt varit duktig och sorterat bland alla mina låtar på spotify och lagt in dem i spellistor. Det är lite krångligt att sätta dem i en spellista men det blir mycket enklare att hitta låtar som man vill lyssna på:) Jag har också gjort så att mitt konto är öppet för alla så kolla ni kan gå in och kolla :) men för er som kanske inte orkar gå in där och lyssna tänkte jag lägga ut en av mina spellistor. Hmm vilken ska jag ta, det får bli den här. Med tanke på att det är sommar så är den till båda personer som har en sommar flirt och till er som inte har er, era låtar finns längre ner :P

I´ll Follow Behind You On Rainbow Road

Jag ligger säkert efter lite men låten MarioKart Love song här nog den gulligaste texten som finns. Jag tänkter inte lägga ut hela texten för det blir ganska llångt men jag lägger ut lite så ni får se hur gullig den är. :)
You be my princess
And I'll be your toad
I'll follow behind you
On rainbow road
Protect you from red shells
Wherever we go
I promise.
No one will touch us
If we pick up a star
And if you spin out
You can ride in my car
When we slide together
We generate sparks
In our wheels and our hearts

The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

Visst är den gullig? Jag har bestämmt mig för att jag ska alltid lägga upp åtminstånde en bild för det är fint :)
Till alla er som är på Cajsas landställe, om ni är där utan föräldrar drick inte för mycket, det ska vi spara till när jag kommer hem :P

It´s Only Love, Give It Away

Jag måste redigera en sak som jag skrev igår, min familj e awsome men... de är ganska tråkiga ibland. Ibland vill jag göra något men så frågar jag pappa och han säger att han är för trött eller så måste han jobba, jag frågar mimmi och han blir irriterad på mig (ibland :)) och håller på med sin dator. Ser ni problemet? och själv vill man inte gå ut när man inte kan prata samma språk som de andra här, men andra gånger har jag jätte roligt med min familj men som sagt var, ibland kan man vara bored out of your mind och ingen vill göra något. Jag hoppas att jag inte låter som en klagråtta för det är jag inte, inte alltid :P, men jag tycker om att ha saker att göra, men nu stuntar vi detta och kollar på lite fina bilder som jag tog i köpenhamn. Idag har jag faktiskt sysselsatt mig med en sak, sortera bilder och jag hoppas att ni kommer gilla dem :)
En resturang vi skulle ha ättit på men den var stängd
så vi åt här istället, jag tycker det är roligt at man skriver i vad man vill ha :)
när vi satt och åt märkde jag att jag var den enda som inte drack öl
fint hus va
hade tråkigt och började fota allt möjligt
öl ser gott och svalkande ut men...
mammas glasögon, fina eller hur?
Imorn ska jag lägga ut bilder på orbetello och en trädgård vi var i, måste ha något att göra imorn :)

Fy Skäms!

Jag har en bra anledning till varför jag inte har bloggat på ett tag, jag lovar. Jag har ju varit i Italien och haft det superkul med Unni och Mimmi, det har jag ju haft med farmor och farfar också såklart :P Men nu ska jag skärpa mig och blogga på min semester, jag är ju bara här med familjen nu så bloggen kommer vara mitt sociala liv med ungdommar i fem och en halv veckor, hehe lite sad men min familj är awsome så det gör inte så jätte mycket :) Jag tänkte lägga upp lite bilder från köpenhamn men det får bli i nästa inlägg och fler bilder i inlägget efter det för kameran har inga batterier och måste ladda :)
hoppas att alla har ett super lov och att ni är där ni vill vara :)

Glad, Ledsen, Ensam, Trött

idag har varit en ganska produktiv eftermiddag förutom att jag somnade i min säng när jag kom hem. När jag vaknade igen började jag ta fram kläder till min packning och kollade på tv. Jag har varit ensam hemma hela dagen fram till nu vilket är tjugo i elva, inte så roligt, jag är en person som vill ha andra runt mig och det är därför jag är lite ledsen. Fast jag tänkte att varför är jag ledsen när jag slutar imorn och ska åka iväg sen och jag har inget svar, jag bara är det fast jag inte vill. Jag hoppas att jag är glad när jag vaknar så jag får en bra avslutning och en bra grillkväll :)
nu måste jag sova så god natt puss

supercalifragilisticexpialidocious

oj,oj,oj nu var det 6 dagar sen som jag skrev men jag har varit trött och inte haft så mycket att skriva om och inte nu heller men jag tänkte skriva något ändå. Snart bär det av till köpenhamn ,yay, det ska bli kul att gå runt i secondhand affärer. Efter det ska jag till italien med Unni :) det ska bli kul att ha en kompis där för annars är det bara jag och familjen, fast dom är såklart snälla och roliga också :) sedan blir det österrike för att ta det lugnt och spela tennis och efter det ska mamma, jag och mimmi kankse till paris fast det är oklart än men i år ska bli en fullspäckad och rolig sommar. Jag längtar mer än någonsin och vill inte att den ska ta slut försnabbt för sen ska jag börja en ny skola, det kommer vara roligt och läskigt.

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0