Härliga Höst Och Älskade Mimmi

Igår när jag gick ut ur min dörr för att köpa presenter till min kära syster så var det ljust ute med solen skinande men på samma gång ganska kalt, et klart tecken på höst, en härlig härlig höst. Men nu är det inte deta som är det viktigaste utan det viktigaste är att mimmi fyller 18!!! Kan ni förstå det?? 18? Det kan inte jag göra, nu är hon vuxen, inte ett barn mer, hon får lagligt dricka och massor annat gud, scary :) Jag har inte så mycket mer att säga än, jag ska nog gå och lägga mig snart hehe men ett stort grattis till man MIMMI!!

Don't Don't Don't Don't, Get Out

Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Igår, fredag, anmälde jag mig till killer game. Jag gick också till io, ett ställe som ligger vid odenplan där det finns massor, och jag menar massor av datorer. Det är bara killar där som sitter och spelar massor av datorspel och när jag, Ellen och Gabriella kom in dit kollade typ alla killar runt för vi var de enda tjejerna där :) Hur som helst så började jag och Ellen spela call of duty, det var faktiskt ganska roligt, jag vet jag är en nörd :P jag måste bara säga att vi tre gick inte dit själva utan vi gick dit med Olle, Oskar och Lukas som brukar gå dit när vi har långa håltimmar :) Jag vet faktiskt inte riktigt vad mer jag kan säga, mitt huvud kännns lite som om det är fullt med bomull hehe ni förstår jag skriver mer sen hej då :)

Unni, Emy och jag efter en bio :) <3

Killer Game!!

Idag hade jag bara två lektioner vilket var skönt :) Idag fick vi också reda på att de ska börja med ett spel i skolan som heter Killer Game. Det går ut på att man får en lapp med namn och klass på, denna person är nu mitt "mål" som jag måste "döda". Man dödar någon genom att ta på deras axel men för att ge dem en chans att fly måste man skrika killer när man är tre meter från dem. Jag tror att jag ska vara med men jag kommer vara så paranoid hela tiden och alla kommer speinga så fort att de hör att någon skriker killer haha det här kommer bli roligt :) NU ska jag snart åka för att fika med Cajsa och Unni vilket kommer bli roligt men sen måste man hem och göra läxor som är mindre roligt. Jag kommer antagligen skriva igen senare idag, jag måste bara säga att idag är jag igen på bra humör, varför vet jag inte, kanske för att jag lyssnar på glad musik eller för att solen är ute eller för att...ja det finns många olika anledningar :) Nu måste jag åka bye 4 now

Fy Fan Vad Skönt!

Ännu en lördag där man blir väckt av pappa vid 10 på morgonen fast man egentligen vill sova längre :) Ikväll ska jag hem till Ellen eller Zixten som jag kallar henne :P det ska bli roligt men jag vet inte om jag ska sova över eller om jag ska åka hem sen, hon bor i nockeby så det är en bit hem hehe, sover nog över :) Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, hoppas att ni har haft eller kommer ha en bra helg :)
Önskar att det såg ut såhär utanför fönstret :)

El Cuerpo

Nu sitter jag och försöker göra min spanska läxa med tv på i bakgrunden, kanske inte det smartaste men jag tycker om att ha på den :) Idag var ännu en bra dag och jag har kommit på att mattelektionerna är nog de flummigaste lektionerna jag har. Eftersom att det bara är repetition från nian kan jag nästan allt och då blir man klar väldigt snabbt och sen brukar vi bara sitta, och oftast, skratta :P Jag vet inte hur bra impresion jag gör på lärarna men det är fortfarande bara början, jag ska bli bättre snart :) Nu måste jag återgå till min läxa, wish me luck och jag önskar det till alla andra som har läxor :) Bye for now
Fin bild på Emy eller hur? :)

We Say Goodbye In The Pouring Rain And I Break Down As You Walk Away

Nu kommer ni säkert tycka att jag är tjatig men jag måste bara säga att killen på min spanska är döö snygg, och ni som inte tycker det kom till mig :P Jag såg honom en del idag och han är bara så snygg jag skulle kunna upprepa det om och om igen men det ska jag inte, jag lovar :) Jag vill bara att ni ska förstå hihi och förutom att han är snygg så måste jag säga att Norra Real har väldigt många snygga killar i allmänhet vilket jag säkert har sagt förut men det är också något som jag tycker att ni borde veta :) Anledningen till att jag berättar detta är dels för att jag inte har något annat att skriva om och dels för att jag är på bra humör idag och då verkar det som om alla snygga killar bara hoppar fram, inte på riktigt då men ni förstår :) Det finns föresten en till sak som jag vill skriva och det är att idag hade jag en lång håltimme och då gick jag på Mimmis matte c lektion, lite lame jag vet :P, och jag måste bara säga att det var faktiskt ganska kul, inte för att jag förstod något men för att jag var lite flamsig plus att det var lite roligt att se vilka som reagerade på att jag var där när jag inte skulle :) Nu känns det som om den här texten är super förvirande så jag ska ta och sluta nu. Jag hoppas att n har haft en bra dag ni med och om ni inte haft det så strunta i det och tänk att imorn är en ny dag :)

Trött Kropp Men Glatt Humör

Jag har just kommit hem efter att ha gått i skolan varit på medelshavs muséet, åk tillbaka till skolan och sedan åkt och tränat. Det kanske verkar konstigt att åka från skolan och sedan tillbaka men det beror på att jag hade en håltimme och sedan hade jag spanska, min spanska lärare sa att hon förstog om jag inte skulle komma på lektionen men om jag inte gick skulle jag ha haft läxor, eller mer än jag har nu :) Idag hade vi skolfotografering och det gick väl sådär, på fotot med hela klassen var jag och Emmy tvungna att sitta längst fram och på bilden ser vi extremt uttråkade ut hehe och på porrättet blev jag inte särskild bra men så blir det ibland :) Brukar ni ha vissa dagar när ni känner att det ni har på er känns fel, inte att det ser fult ut men att det bara känns fel och allt man vill är att åka hem och byta. En sådan dag hade jag idag plus att jag blev jätte varm varje gång jag gick in och kall när jag gick ut, vilket var lite jobbigt. Sen åkte jag och tränade och det var jätte skönt, vissa kan tycka att det är tråkigt på gym men jag vet inte jag tycker om det, jag känner mig extre duktig när jag har gått dit själv och tränat :) Nu känner jag för att ha en bild på mig själv för det har jag inte så många av här ;)
Det blev ingen bild på mitt ansikte men det är iaf en bild på mig :)

You've Got To Answer To Yourself

Mitt förra inlägg var ju bara lite bittert men nu är jag glad igen visst är det bra :) Jag har kommit på att jag gillar att gå i skolan, nu låter jag säkert som en nörd men inte för att jag vill ha läxor och dylikt utan för att jag... ja jag vet inte riktigt men på något sätt har jag inget problem att gå till skolan. Jag måste bra säga en sak, det finns en sjukt snygg kille i min spanska klass och idag såg jag honom spela basket och han var blöt från regnet och han är bara så sjukt snygg, ni skulle ha sett det är svårt att inte dregla när jag tänker på det :) Hur som hellst ville jag bara säga att jag är glad igen och att Norra var ett bra skolval med tanke på alla snygga killar, sjukt mycket snygga killar :P Nu måste jag gå och lägga mig men det känns som om jag glömmer något...hmmm jag får se om jag kommer på det men för nu sov gott och ha det bra :)

Lame

Ännu en fredag, nej ännu en fredag hemma. Jag ville göra något men hade inget att göra. Skulle gör något idag men det kommer inte bli av. Och vad händer imorn? inget. Lame. Fail. välj själva. Nästa helg vad ska ja göra, jag vet inte men något iaf. :)

Hmmm

Som sagt var har jag idétorka så jag lägger ut lite bilder istället :)

På väg till Popaganda taggade :)
Monarchy
Belle & Sebastian
De tog upp personer från publiken så de kunde dansa på scen, gud va kul :)
Robyn, väldigt full med energi
Sound Of Arrows
Hurts ÄGDE!! :)
Popaganda ankan
Som ni ser är detta familjen, de var faktiskt bra
Neon Indian
Sångaren var väldigt söt, liknar lite Jake Gyllenhaal
Föresten så måste ni lyssna på en låt som heter Boombox med The Lonely Island väldigt rolig :)

Junibacken

Jag märker att jag inte har haft någon inspiration på sistonde och det har ni säkert märkt själva och jag vet inte varför. Jag har velat skriva men inte haft lust eller ork. Ärligt så har jag inte så mycket att skriva om nu heller förutom att jag och Unni gick på stan i lördags och hade det mysigt och senare på kvällen träffade vi cajsa, emy och tara och då gick vi på bio. Jag, emy och unni såg på eclipse men det ville inte cajsa och tara så de kollade på karate kid. Efter det så åkte vi hem till unni och hade det super mysigt. Det var så skönt för att vi går nu alla i olika skolor men det kändes fortfarande som förut. Jag vet inte om jag hade trott att det skulle kännas annorlunda men jag vet inte på något sätt var det skönt :) Nu har jag inte så mycket mer att berätta och nu ska jag sitta och kolla på biggest loser so until next time peace out :)

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0