California Girls We're Unforgettable

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Unnis mormor och morfar. Vi har målat och satt upp tapeter fast Unni och Cajsa är fortfarande där och håller på. Det var jätte mysigt och jag tycker att vi ska antingen åka till Unnis farmor eller Cajsas landställe och ha mysigt, bada och dansa :) Nu ska jag ta det lugnt, mysa och visa lite bilder från målandet :)
två söta målare
Jag vet ine hur det kom där? :P
Ertapade
Ser ni den gömda dörren?

Touch A New Day

Som de flesta vet kom jag hem i fredags och nästan så fort vi hade kommit hem ringde madde och bjöd oss på en grill kväll, det var jätte trevligt. Sen på lördagen var jag, Unni och Mimmi på stan och jag köpte en kjol och en tröja på HM och igår var vi hemma hos Erik. Det var grillning och mys,i alla fall för mig :) Jag sa ju till alla att när jag kom hem skulle det bli fest och det blev det ju :) Hur som helst så hade jag jätte roligt igår och även fast han kanske kommer läsa det här så tror jag han redan vet men jag gillar honom. När jag vaknade hade jag den här låten på hjärnan och då blev jag glad :)

She Said

Imorgon kommer jag hem till Stockholm, jag vet att man säger borta bra men hemma bäst men vad händer om det känns som ett hem borta också? Jag är glad att komma hem för jag vill träffa mina kompisar och göra lite annat än att bada, sola och spela tennis :) Nu kommer jag inte kunna skriva så mycket mer just nu öfr jag måste gå och duscha efter ett jobbigt tennis pass och sedan packa men jag tänkte att ni borde få veta om en bra låt. Den heter She said med Plan B, skön att lyssna på.

Ring Långklänning Finklänning Norra Converse

Jag har massor att säga nu, och jag är glad för allt :) För det första så har jag bestämmt vilket gymnasium jag ska gå på och jag valde Norra Real. Det var jätte jobbigt att välja men Bojan sa att jag skulle gå på magkänsla och det var Norra. Jag kommer gå ensam och det är lite läskigt, för det har jag aldrig gjort förut men Unni kommer gå 500 m från mig och då kan vi äta lunch tillsammans eller liknande. För det andra så kommer jag få lite saker från internet tex en ring, en långklänning oh en finklänning. Jag är jätte glad att jag kommer få dessa för dessa saker är jätte fina och jag har velat ha dem ett tag. För det tredje, som kommer att förklara rubriken, pappa är i NY och jag bad honom köpa converse till mig som jag vill ha. Jag har bett om ett par normal höga vita och ett par låga som har någon färg tex ljus blå,ljus grön eller något roligt mönster. Jag hoppas att kläaderna jag beställer kommer passa och jag hoppas på att pappa väljer något snyggt :)
Här är bilder på sakerna som jag kommer få från Modcloth
Summer Showers Dress
Aubrey Ring
Flower and the City Dress

This Time For Afrika

Nu är jag i österrike och jag trodde att det skulle vara helt okej väder, brukar vara lite regnigt på sommrarna men jag hade helt fel. Det har varit över 30 grader varje dag, har legat och solat och badat i vår lilla damm :) Det har varit jätte mysigt och jag har spelat tennis som jag tycker om men som jag inte är så bra på :) Det är skönt att vara utomlands men nu känner jag att det börjar bli dags att åka hem. Biljetterna är bokade och jag kommer hem på fredag, jag vill jätte gärna göra någonting med kompisar på lördag men jag vet inte vilka som är hemma och vilka som är på landet. Jag måste bara förklara rubriken, det är shakiras nya låt som hon gjorde till fotbollen. Vanligtvis tycker jag inte om shakira men den här låten fastnar på hjärnan och den är glad och jag kan dansen :) Österrike ligger före sverige med musik och varje gång jag kommer hit så hittar jag alltid nya roliga låtar. Jag har bestämt mig för att lära mig dansen till en låt som heter glow med madcon, kolla på youtube för den måste man kunna :P

Time Flies By

Nu ska man börja gymnasiet. En ny del av livet som jag hoppas på kommer bli roligt. Jag kollade alldeles nyss var jag kom in, jag glömde att det var idag man fick veta :), och jag kom in på Norra Real. Det var mitt andrahands val men det är en jätte bra skola det med. Det enda jobbiga är att jag hade börjat ställa in mig på att gå på Jarlaplan som var mitt förstahandsval så nu måste jag bara ställa om att jag ska gå på norra och själv. Men jag hade en liten anning om att dom skulle höja poängen så att jag inte kom in men jag är glad endå. Det är fortfarande en bra skola :) Jag hoppas att alla har kommit in på de skolor som de vill och att ni fortfarande har en bra sommar :)

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0