Wellity Wellity Wellity

Idag har varit lite blandat, i början var jag lite irriterad (det vet ni andra) och det var en jobbig sorts irriterad som när man inte riktigt vet varför men ändå så vet man :)
På slutet av dagen blev det riktigt bra, jag gick på dancestep och det gick förvånansvärt bra för att det var andra gånegn och det är väldigt mycket snurr och hopp. Efter gick mamma och jag och handlade lite så vi kunde göra pankakor, hihi, och då sa mamma att varje gång vi är på stan tillsammans kollar massa killar på mig. Jag vet att det kan komma ut fel men jag tyckte att det var lite roligt :)
plus att en fransk kille som jag addade för skojs skull började prata med mig, han är 21 och jag är bara 16 hihi undrar vad han tycker om det
pusselipuss ;)

Pass The Dutchie

Jag är på jätte bra humör, jag har ingen aning varför, som vanligt. Förra veckan var jag lite grumpy, det kan jag erkänna, jag tror att det är för att jag var lite orolig för pappa, jag var och hälsade på honom igår och han ser bra ut han måste bara raka sig så ser han ut som sitt vanliga jag igen.
Det är en jätte härlig känsla att somna när man är på så bra humör, jag hoppas att det kommer hålla i sig tills imorn, eller hela veckan faktiskt :) snart är det påsklåv, jippie!!! ska åka skidor, mamma och jag ska bila ner till österrike, det ska bli mysigt. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva. Nu måste jag sova, damm you sommartid :)

See Buy Fly

Här komer en liten lista som jag såg på en kompis blogg, tänkte bara göra den för skojs skull :)

1. Hur mår du idag?
Teenagers

2. Kommer du komma långt i livet?
Heartbreak Warfare

3. Hur ser dina vänner dej?
The Church

4. Kommer du gifta dej?
Guilitness

5. Vad är ditt livs themesong?
Everything

6. Vad är ditt livs historia?
Spanish Metal

7. Hur är skolan för dej?
The Name Of The Game

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Can You Feel It

9. Hur kommer imorgon vara?
Knowing Me Knowing You

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Hold The Line

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Meaning

12. Vilken låt beskriver dig bäst?
American Eulogi

13. Hur är det med ditt liv?
Freakning Out

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Tiffany Blews

15. Hur ser världen dig som?
Free Man In Paris

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Put Your Hand Up For Detroit

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Futuresex/Lovesound

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Standing On The Shore

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Snow (Hey Oh)

20. Har du en djup och mörk hemlighet?
Blame It On The Boggie

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig?
Have you Ever Seen The Rain

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
The House

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Baby Stop Crying

24. Vad är några bra tips till mej?
Blood

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Lay Lady Lay

26. Vad är min danssång?
Trouble Weighs A Ton

Vissa passade ganska bra andra blev lite udda :)

It's Complicated

Nu var det jätte länge sen jag skrev något på min blogg. Jag skrev nog något senast förra helgen, jag har ingen aning varför jag inte har skrivit. Det har bara inte blivit så, jag har inte ens öppnat min dator på hela veckan. Det har varit lite att stå i i veckan men den största saken som har hänt under veckan har nog varit att pappa var tvungn att åka in till sjukhuset. Han hade jätte ont i benet och vi hade ingen anning var det var ända tills i onsdags, då fick han rätt antibiotika och nu mår han bätte, han är inte helt frisk än men det är på väg åt rätt håll. Men nu ska jag inte prata om såna saker, jag har massor med annat att prata om som typ att Unni fyllde år igår!!! Visst är det roligt men nu är jag typ den enda kvar som inte har fyllt sexton än, men snart :)
En annan sak som jag kom på är att mimmi är borta. Hon åkte till Rom igår och nu är hon på väg till Nepal. Hon kommer var borta i en vekca och då komme jag få reda på hur det är att vara ensambarn, mimmi har aldrig varit borta såhär så det kommer vara lite ensamt. Jag får väl vara extra mycket med kompisar :) Jag lovar att nästa vecka kommr jag uppdatera mer :)

Sitting On The Dock Of The Bay

Nu har en ny vecka börjat, fast den här veckan är inte lika jobbig som den förra. Det enda jag har är spanska tisdag och onsdag och historia på onsdag men det är i princip ingenting. Veckor som denna är väldigt sköna, man gör inte så mycket på lektionerna för att  man har haft massa prov.
Jag tycker att är ganska roligt att skriva en blogg, jag vet inte riktigt varför men det är roligt att skriva små saker, det gör ingenting att inte så många läser. Jag ska lägga ut lite låtar som är väldigt bra, det är en blandning på lugna och...inte lugna :)
I wanna grow old with you
Fa Fa Fa Fa (sad song)
Bad Kids
Det Får räcka för idag kanske fler låtar imorn eller kanske lte bilder :)

The War Is Soon Over Baby Doll

En av mina kompisar sa till mig i veckan att det inte finns en bild på mig på min blogg och hon har rätt, men det är inget som jag har tänkt på det har bara inte blivit så. Men som ni kanske fattade kommer jag läga ut en bild på mig, men på den här bilden är jag dolled up för min farfar hade en 70 års fest och då fixade jag mit hår och blev sminkad. Jag ska fixa lite runt min blogg, kanske ändrar utseendet lite, får se.
On another matter så tycker jag väldigt synd om papa, igår hade han feber och idag har han så ont i sitt ben att han knappt kan gå, jag tycker inte om när någon har ont och jag inte kan hjälpa. Jag vet att det låtr konstig men det är sant. Hur som helst karlsson karlsson världen bästa karlsson...ahem förlåt :)

I will put my hand over your eyes but you will peek throgh

Nu var det ett bra tag sen jag skrev men det har varit så mycket  skolan. Jag fattar inte varför alla lärare måste lägga allt före ett lov och sen påstå att de vet att det blir jobbigt, lägg då inte alla prov samtidigt!
Det blir så lätt att låta arg när man skriver såhär men det är jag inte, jag vet att det är jätte udda men jag har typ varit glad hela veckan. Det är i och för sig skönt men det är lite konstigt för att det var mycket i veckan.
Now on to other buisnes, jag var på bio förrigår med Tara och Unni, det var jätte mysigt, det var väligt länge sen vi gjorde det och det blir alltid så mysigt när vi väl gör det. Vi såg Alice i Under landet i 3D. Jag tycker om att gå på bio, det är så mysigt. Vi måst göra det oftare :)
Jag har skrivit att jag ska lägga ut bilder på afrika men det får jag inte göra, mimmi vill inte det. Jag får väll visa er om ni kommer över:)

Someone Told Me Yesterday Day

Jag är väldigt avslappnad, fast det borde jag inte vara för att jag har massor med läxor och två prov, en på torsdag och den andra på fredag. Jag var och klippte mig igår och innan jag klippte mig satt jag på ett café, café Puck, det var jätte mysigt. Jag satt med en latte och en chokladboll och solen sken rakt på mig, det var super mysigt. Jag skulle sitte och göra lite läxor men det orkade jag inte så jag satt istället och lästa min bok och lyssnade på lite sköna låtar. Jag är så härligt avslappnad men jag vet inte riktigt varför men jag är glad att jag  är det.
Jag blir extra glad nu när solen skiner nästan varje dag, det är så hrligt med solen och nu när det inte är så mörkt och kallt ser man fler killar, innan skyndade man sig från affär till affär men nu kollar man runt och ser fler och fler. :) kan låta corny men jag vet att jag inte är den enda som tycker det (eller hur unni?)
Love to you all!!<3

Those Oven Mits Really Scared Me

I´m true to my word, jag sa att jag skulle lägga ut blider men ni kanske inte trodde att jag menade bilder som denna. Personen på den här bilden är faktiskt min syster när hon hade långt svart hår, på tal om långt hår, fan vad lång tid det tar för hårt att växa ut igen. Jag saknar mitt långa hår ibland när jag ser personer med långt hår på stan eller i skolan, men det vara ganska roligt att klipa det, som en ändring för det behöver man ibland :)
Nästa inlägg ska jag lägga in bilder på afrika, i promise. Det finns awesome bilder som vi tog.
Hon har också en blogg. A box full of bliss, check it out :)

By The By

Jag ska försöka lägga in lite fler bilder framöver det är väldigt tomt har jag märkt. Är det bara jag som blir jätte glad över att solen kommer fram? Man blir extra glad  hihi epiclygay :)

Take Me By The hand And Stay By My Side

Nu har jag inte skrivit på länge men jag har inte orkat och inte haft tid men jag tycker att det är roligt att skriva, även fast jag vet att det inte är så många som läser men det spelar ingen roll. Nu är det jätte många kompisar som fyller år och det kommer bli jätte stressigt att köpa alla presenter, men det kommer bli jätte roligt med alla fester :)
Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, skäms lite att jag sitter och sjunger med i vissa låtar :D, det var lite roligt att björn gustavsson var med. Man blir bara lite förvånad över vem det var som vann men svenskar röstar alltid lite konstigt, no offence :).
Med tanke på alla födelsedagar så har jag min födelsedag snart med, om två månader men ändå. Jag vet att jag
kommer antingen den här plånboken:
eller den här agendan :)
Nu ska jag sitta och kolla på The Wedding Singer, en rolig film. Snart ska jag lägga ut bilder från afrika
puss och kram tills nästa gång :)

Party Piste Pulver Schnee

Nu var det väldigt länge sedan som jag skrev något men jag har varit borta. Jag var i sydafrika och var på safari!! Det var jätte roligt, vi såg lejon, noshörningar, elefanter och massor annant. Det var super duper kul och jag kan verkligen rekomendra det, det är verkligen en sak man borde göra innan man dör. Det gör det hela lite roligare när det finns en söt kille där, men allt blir väl rolgt då :) Jag ska lägga ut lite bilder så ni kan få se hur nära vi var djuren. On another note så har jag kommit på att det skulle vara super kul att gå på en konsert. Min syster brukar kolla runt lite och fråga om jag vill gå och jag brukarnästan alltid säga nej. Det jobbiga är att sen så ångrarjag mig och då är det försent men nu hade jag tänkt mig att inte säga nej och gå på massa även om jag är lite tveksam. Så nu funderar jag på att gå på kiss (kommer säkert vara massor med gammlingar där), lady gaga (don't tell me) och flight of the conchords (dom är väldigt roliga) vi får se om vi ska gå eller inte men det blir går nog bra. hihi :) <3

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0