Det Är Tuffa Tider

Det är sant. Det är tuffa tider med all denna snö men nu är solen här i alla fall. Det ger mig hopp om att sommaren kan komma (gud vad töntigt det låter, men det är sant :)) Just nu sitter jag och lyssnar på Per Gessle och hans låtar är så sommriga, speciellt dom från albumet Mazarin. Jag sitter och bara tänker på minnen från sommar och tänkar på alla bara ben. Det är nog det som gör mig glad, att tänka på sommaren eller bara se solen. Som idag var det en jätte fin dag det fyller en med massa glada bubblor i kroppen hihi det är som om man bara vill hoppa runt och le massa.
Gud vad det här låter cheesy,
den här låten är super bra, kanske min favorit för tillfället :)

Get Naked, It's Naturall

Mysigare än så här kan det inte bli. Jag sitter hemma hos farmor, med en kopp varm te, en semla och min bok och för att göra det hela mysigare sitter jag framför brasan. Att ha en brasa är nog ett av de mest mysiga sakerna man kan ha. Jag tycker om att sitta framför den och läsa eller bara stirra in i lågorna, det är extremt lugnande, man tänkter inte på så mycket och man kan inte slita blicken från de fina lågorna.
På förra inlägget var jag lite sur, men thats water under the bridge. Jag hoppas att någon inte är sur på mig för jag är inte ens i närheten av att vara sur. Just nu är jag så nära Nirvana det går att vara när man lever :)
l

The World Keeps On Turning

Jag skulle ha träffat några av mina kompisar idag men så blev det inte. Vi skulle åka skridskor på kungsan men det blev ju lite för blåsigt så det strök vi och sen visade det sig att de hade bestämmt att träffas hemma hos en av dom när jag hade tänkt att dom kunde komma till oss. Det känns som om vi aldrig träffas, jag vill att vi ska göra saker men det ä alltid någon som inte kan. Någon är sjuk, eller så visade det sig att dom hade något att göra som dom glömmt. Jag är lite trött på det, jag älskar mina kompisar men snart är det deras tur att försöka fixa saker annars kommer vi inte träffas något mer och det är såklart att jag inte vill det. Det verkar inte heller som om de förstår att det blir jobbigt att nästan hela tiden få ett nej, you can only take so many. Vi har ju så roligt när vi träffas så kan vi inte ha så roligt oftare??

Mys

Just nu är jag ganska trött, men på ett mysigt sätt. Jag sitter ihopkurad i soffan med varmt vatten med honung och citron. Det är så mysigt, det är det bästa jag vet man är helt avslappnad som man inte kan vara under veckan för alla läxor. Nu ska jag bara ta det lugnt och imorn ska jag åka skridskor på kungsan med kompisar. Härligt!!

My Long Lost Friend

Kommer vi aldrig att få se solen igen? Jag klarar mig inte utan den, jag håller på att dö här! kanske inte, men jag längtar tills jag åker till sydafrika nästa vecka och då kommer jag få se min gammla vän. Min kropp kommer att bada i solen medans vi kollar på alla de vackra djuren. Jag får hoppas att jag inte blir stångad av en noshörning :)

Jump (For my love)

Jag lyssnade på den låten idag och så kom jag och tänka på love actually (den bästa filmen EVER) när premiär ministern dansar runt i huset. Så jag ska lägga upp den så ni får se, och om ni inte har sett den filmen, fy på er! Det är ett måste, dock inte med föräldrar :)

Muscles from Brussels

Är det bara jag som är älskar muskler på killar? Armmuskler, magmuskler, ja alla muskler på hela kroppen. Om man ser en kille som man tycker ser helt okej ut och sen ser man att han har massa muskler blir han helt plötsligt mycket snyggare. Det är inte så att killar utan muskler är fula men muskler är det inget fel på. :D

Happy Valentine's

Glad alla hjärtansdag!!
Denna dag är till för alla i ett förhållande, jag är tyvär inte en av dem. Fast det gör inget, jag är glad ändå, som man kan se i mitt förra inlägg. Jag kanska inte har någon just nu men man kan hoppas att man hittar någon snart. Jag har någon på span får bara se om det blir nåt :) :P
Happy Valentine's!!

I'm so happy I'm so glad that I found you

Jag är extremt lycklig!! Jag har precis kommit hem efter en liten shopping tur och jag har köpt en jätte fin klänning och en tröja, och vi avslutade det hela med lite skridskoåkning på kungsan men det är inte därför som jag är så lycklig.
Jag har nog några av de bästa kompisarna i världen. Stryck det, jag har den bäst familjen och de bästa kompisarna i hela universum!! Mina kompisar är så snälla och jag är så glad att vi träffades. Jag hitade nyligen en bok jag fick av en av mina kompisar i födelsedags present och hon är så snäll, hon är så ärlig och även när hon säger att jag borde vara mer öppen blir jag inte ledsen utan glad. Jag älskar dig madde!!
Jag älskar er alla cajsa, unni, emy, malin, tessan, mimmi, tara och alla er andra!

This is how it goes

Jag har alltid haft i bakhuvudet att skaffa en blogg. Jag har tänkt på det men inte gjort en, sen skaffade mina kompisar bloggar och då tänkte jag: why not?.
Jag hade tänkt at prova lite för jag vet inte riktigt om blogga är min grej, only time can tell.

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0