make cakes out of rainbows

 
skulle inte livet vara rätt bra om det va som hon säger? att vi alla bara kan get along, när man var liten kändes det som om det faktsikt skullle funka, men nu...nu känns det som det aldrig kommer kunna hända. The world is a fucked up place. 

jag vill se världen

Inte ofta det blir två inlägg per dag men efter massa om och men så har jag kommit på en sak. Jag vill ut och se världen, se och göra allt som man kan göra, det är vad jag vill göra. och jag ska göra det! Om ett år, kanske mindre, men snart, väldigt snart.

the past, the present, the future

Vad ska man göra efter gymnasiet? Jag får verkligen ångest över att bara tänka på det. Jag vet inte någonting. Men jag vill så gärna veta. Jag vill så mycket men vet inte inte hur jag ska göra, vad jag ska göra för att det ska bli så. Hur ska jag ens kunna bestämma min framtiden om jag inte ens har koll på min nutid. Jag har verkligen ingen koll, på något. Samtidigt som jag har koll på så mycket, jag vet inte vad jag ska göra, vad jag vill göra eller vad jag borde göra. Jag vet inget. Jag är förvirrad och trött, irriterad och tom. Oavsett hur mycket jag funderar eller pratar om det så hjälper det inte. Jag är lika förvirrad som innan, om inte mer. jag behöver hjälp, en förändring, något bara som kan hjälpa mig. nej nu ska jag sova, sen träna och sen plugga......samma gamla vanliga, inget nytt, inget spännande, ingenting. 

en lördagskväll i göteborg

Ofta när någon frågar vad gjorde du i lördags så kan man svara jag gick ut eller inget eller va med kompisar, men det är inte så ofta som man säger jag satt och pluggade. Vilket är vad jag gör just nu, inte alls likt mig men det känns ändå skönt på något sätt.Nu kommer jag kunna sova gott när jag vet att jag har gjort lite p100, lite engelska och lite annat, inte ofta jag ens gör så mycket på vardagar eller på dagar i allmänhet. Hur som helst så är jag i göteborg nu men kommer hem imorrn, eller rättare sagt idag. Hur som helst så var vi på stan lite idag och lyssnade lite på musik tack vare volvo trucks och shoppade lite. Det blev bara några nya tröjor, enkla som kommer vara awesome att ha på vinterna när man inte vet vad man ska ha på sig, eller passar iofs nu också. Jag klar mig typ i pyjamas redan nu haha nej nu ska jag plugga lite till och sen sova :) hoppas ni har det bra vart ni än e :) 
Nej nu tog koncentrationsförmågan slut! hej hop :) 





muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0