funderingar

Jag har funderat lite och har kommit fram till att mina senaste inlägg har handlat om samma sak, Thomas. Jag har också funderat på varför men har inte kommit fram till ett svar på den frågan. Det roliga är att jag hade tänkt skriva om det i detta inlägg med, fast jag har faktiskt en anledning till det men det kommer jag fram till senare :) Jag har inte skrivit inlägg om min vardag men jag har skrivit inlägg, enbart skrivit inlägg om Thomas. Som jag sa så kan jag inte svara på varför men det kommer jag kanske på om ett tag och när jag vet så ska jag informera er.
Jag har också sutit och funderat på när jag ska packa till Kroatien, när jag och Thomas ska åka ner till Italien och vad jag ska göra när jag väl är hemma igen. Packningen till Kroatien får mamma hjälpa mig med sen, hon har lite mer koll pä vad vi ska göra och jag gör som hon :) När det kommer till min och Thomas resa ner till Italien så tror jag nog att det blir den 5 till 12 men ska kolla lite mer med mamma och pappa och se vad dom säger. Men när det kommer till vad jag ska göra sen när jag kommer hem så vet jag inte så mycket. Träffa kompisar såklart, men vilka är hemma och vilka har tid att spendera på mig? bra fråga :)
Det jag skulle komma fram till tidigare när det handlade om Thomas, även fast jag redan pratat om honom, var att idag är en speciell dag. Idag så har jag och Thomas varit tillsammans i 6 månader. Tänk, det är ett halvt år, hela vår terminen av ettan. Tiden har gått så snabbt, jag tycker inte riktigt det känns som om det. Fast det är såklart jättekul, trodde jag faktiskt inte. Jag menar inte att jag inte trodde att jag och Thomas skulle göra slut efter några månader, nej det gör jag absolut inte, men innan jag hade träffat Thomas, då hade jag aldrig trott det. Men struntsamma, det är jättekul och förhoppningsvis så håller det ett tag till ;)

kära läsare

Kära läsare, förlåt att jag har försummat er under de senaste veckorna och inte uppdaterat er om mitt liv eller mina tankar. Anledningen till detta är för att jag inte har haft något av relevans att skriva. Jag levde mitt vanliga liv och hittade inte på mycket och tänkte bespara er att behöva läsa sådant som inte intreserar er. Som ni kankse förstår så har jag något att säga till er, annars skulle ni inte läsa detta. Det låter ganska logiskt, eller hur? Hur som helst så ska jag komma fram till min poäng och den är är att jag har förälskat mig i små italienska städer. Det finns inte någon speciell stad som jag syftar på utan det är bara något speciellt med små italienska städer, och ännu mer så på kvällen. Detta har jag kommit fram till när jag gick på en promenad genom Venedigs gator igår kväll. Det är något magiskt med den staden på kvällen. Att gå runt på de små gatorna, över broar och kolla på kanalerna med de guppande båtarna. Att höra ljudet av musik och invånarna där fick mig att inse, detta är fantastiskt. När jag gick där på gatorna så kände jag att det fattades något. Jag kände mig inte ensam för det var jag inte, jag hade ju min kära syster och mina farföräldrar, men samtidigt kände jag att det var något, eller snarare någon som fattades. Jag ska förklara mig så gott det går här men det kan bli lite krångligt med tanke på att mina tankar har en förmåga att vara lite luddiga. Jag saknade någon, ja det gjorde jag, men kände att i just den stunden gjorde det inte denna personens frånvara så mycket. Utan jag kände att, om det är inom en snar framtid eller långt i framtiden, så skulle jag inte ha någonting emot att gå hand i hand med denna person genom dessa gator.
Jag inser nu att det jag har skrivit hittils kanske inte heller har varit så intresant men förhopningsvis så har det inte tråkat ut er för mycket. Min resa genom sverige, tyskland, österrike och italien äntligen slut och jag sitter nu i köket i "mitt" hus och kan glatt säga att jag är nöjd. Nöjd med livet, nöjd med vänner, ja nöjd med i princip allt. Jag skickar ut kärlek till min kära vän som jag hoppas inte har det allt för jobbigt. Hon har funnits där för mig och jag hoppas hon vet att jag finns där för henne med.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0