Duktig tjej

Hej igen, känner att jag börjar bli mer och mer sugen på att skriva på min lilla blogg :) Idag har jag varit väldigt duktig och tränat. Jag bestämmde mig igår kväll nör jag skulle sova att jag ska bli nyttig från och med nu så därför sitter jag med en skål yoghurt med äpplen, bananer moch passionsfrukt. Detta är min lunch och tycker att det börjar bra med att vara nyttig. Mitt humör pendlar lite fram och tillbaka men jag känner mig ganska lugnt och fräsch i alla fall. Eftersom jag har varit och tränat så har jag tagit en lång och mysig dusch och sitter nu i en av pappas gamla skjortor. Väldigt exklusivt om man får säga så själv :P Igår träffade jag Madde och vi åkte hem till mamma och åt middag. Det var väldigt mysigt att träffas, prata och kolla på satc, en av de bästa serier som finns :) Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga nu, tappa bort mig hehe hur som helst så ska jag äta min frukttalrik och njuta. Kanske kollar jag på lite fler lägenheter, vi får se :) puss och kram

Min nya lägenhet?

Jag har pratat lite med pappa och det verkar lite som om vi kommer flytta ut ur huset. Fram tills nu så har jag inte velat det men det känns lite som om det kanske är enklare. Så jag har börjat kolla lite på lägenheter i stan och jag har hittat en som är superduper fin, fast den har bara ett sovrum och jag vet inte riktigt vem som ska bo med vem och var. Men den är så himmla fin att jag skulle kunna bo där ensam. Jag har hittat en som skulle vara jättebra för mimmi med, jättemysig och fin. Jag ska visa lite bilder på "min" lägenhet hihi :)
Planlösningen
Vardagsrummet
Sovrummet
Med balkong!!
Ett fint kök
Badrummet
Lägenheten är så himmla fin och vit och jag skulle jättegärna vilja bo där, men så kommer det nog inte bli, snyft. Men jag kan ju alltid hoppas :)

Greetings!

Hej hej! Nu var det herrans länge sedan som jag skrev här. Jag har varit ute på resande fot ett tag och har delvis inte kunnat och delvis inte orkat skriva. Jagh har varit i Italien i början av somaren, jag, mimmi, farmor och farfar bilade ner till italien och åkte genom sverige, tyskland österrike och lite i italien :) Det var jättemysigt eftersom vi inte brukar vara så mycket med farmor och farfar annars och det här var något som vi gjorde väldigt ofta när vi var små. Efter det så kom jag och mimmi och nästan dirrekt så åkte vi ner till kroatien för att segla. Mamma eller Bojan har ingen aning om hur man seglar så vi behövde lite hjälp så Bojans kompis och hans familj var med oss också. Det var väldigt roligt och mysigt. Lite speciellt eftersomman inte riktigt kan duscha som man är van vid men det löste sig :) Efter att ha seglat i en vecka så kommer jag hem och igen så åker jag iväg ännu en gång, fast denna gång så åkte jag ner till Italien, igen, fast med Thomas. Det var också väldigt mysigt, vi tog det mest lugnt och åkte till stranden några dagar. Mina kusiner Andy och Jamie var där och de hade nog det ganska roligt med Thomas. De tre satt och spelade Minecraft och gjorde en egen server och jag satt och spelade crash of the titans själv :P JUst nu sitter jag hemma hos Thomas ute på hans terass. Hans föräldrar åkte förra onsdagen till Grekland och vi har haft hans hus helt för oss själva. Det här är första gången som vi har varit tillsammans så länge, och vi har ju bott med varandra i två veckor så vi har båda kommit fram till att vi borde ta en paus från varandra på ett tag så vi inte blir trötta på varandra. Jag tycker faktiskt att vi har varit ganska duktigt annars för vi har inte bråkat en enda gång, vilket är ganska duktigt tycker jag :) Nu ska jag sitta och sola lite men nu har ni fått veta vad jag har hittat på fram tills nu :) hoppas ni som läser har haft det bra och kommer ha det bra :)

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0