trött

Jag borde nog ligga och sova nu, ska faktiskt gå och lägga mig efter att jag har skrivit det här. Har precis gjort klart en historia sak, som igentligen borde varit klart i måndags hehe. Jag ska kanske åka hem till pappa imorn för att hämta lite grejer till egypten och till festen som är jätte snart :) Jag ska kanske träna imorn men jag är kanske för trött, fast jag har ju inte tränat den här veckan så jag borde kanske, hmmm sådana här problem har jag :) Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig så god natt till er alla <3

jag har en ipod i min strumpa i min sko ikväll

Tack mina vänner för era snälla ord :) Känns fortfarande ovant att se mg själv i brunt hår :P Jag är faktiskt extremt trött och ska gå och ta en dusch och tvätta mitt nya bruna hår och sedan gå och lägga mig, inte så interesant för er att veta men nu gör ni det ändå :) Föresten så är jag jätte glad för att om tre dagar är det fest hos Madde och på söndag åker jag till sweet sweet egypt :D gud vilken happy boy jag är för det eller kanske en happy bear som mimmi kallar mig :P

Tänk vad härligt att sitta ute när det fortfarande är varmt och se solnedgången. Härligt :)

ooops i did it again

Jag har brunt hår!!! Herregud vad det är annourlunda, blir själv förvånad varje gång jag ser mig själv i spegeln, och självklart ska ni få se :) Jag måste träffa mina kära vänner för att se era reaktioner och höra vad ni tycker :)
Bilderna är inte dom bästa men ni ser såklart att min hårfärg inte är densamma :P Jag kan inte sluta le för att jag har färgat håret, det är så anourlunda och anourlunda är kul :) Nu har jag inte så mycket mer att säga förutom gahh brunt hår, hel galet!!!

chocolate shake is good for the soul

Just nu sitter jag i soffan, kollar på stockholm open och har en choklad milkshake i handen. Gud vad gott det är. Vet ni vad? Jag är ledig imorn, wohoo, three day weekend :) Det kommer bli så skönt, vet inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar nog på något. Sluro slurp nu är snart min milkshake slut och snart är det dags att kolla på saw VI, vilket gör mig till en happyboy :D Jag måste bara tacka Cajsa, a very good and helpfull friend :) Fast hon vill inte se saw VII 3D med mig så hon kanske inte är så snäll ändå :P
Jag önskar att det fortfarande var sommar

help i just need somebody

Jag behöver hälp. Nästa måndag så ska jag gå till frisören och frågan är vad ska jag göra. Jag funderar på att klippa det lite kortare, kanske til axlarna eller kanske inte så mycket och jag funderar på att göra något åt färgen. Jag har alltid haft samma färg men nu börjar jag bli lite trött på det och funderar på att kanske tona mitt håt brunt. Jag tänkte mig hasselnötsbrun eller något liknande, inte brun brun men något åt det hållet. Vad tycker ni? Hjälp tack :) Jag borde nog göra matte nu men jag tar en paus, från att inte göra något :) Snart ska jag börja. Idag var föresten en bra dag, hade en lektion vid halv nio till halv tio och sedan hade jag en fyra timmars håltimme då jag och Emmy gick till espresso house och gjorde historia och vi var super duktiga, och efter det skulle jag ha haft spanska men den blev inställd vilket var super skönt :) Jag har inte så mycket att säga, brukar jag ha det? :P

Emy

Snart ska jag åka hem till Emy och ha det mysigt, prata om livet :P Idag var jag och mimmi på stan och jag letade efter en skjorta till festen men hittade inget eller jag såg kläder som jag skulle kunna ha men som jag antagligen aldrig kommer använda igen. Jag hatar att tänka realistiskt när det kommer till att köpa saker :P Imorn så måste jag verkligen göra lite läxor och sen packa för att åka hem till mamma. Det kommer bli mycket att packa för vi ska vara hos henne i tre veckor, många väskor :) Internet är segt idag igen så jag lägger inte up en bild :)

sticks and bones won't break my bones

Den här veckan har gått väldigt snabbt, igår var jag säker på att det var onsdag, men självklart är det skönt att helgen komer så snabbt :) Jag har en del läxor att göra i helgen dock, jag har spanska, ska läsa en bok om joan of arc och matte. Fast om man jämför med Unni så är det ingenting, tycker extremt synd om henne och längtar inte tills jag har fullt med plugg :P Som ni märker gör jag inget ikväll men imorn ska jag hitta på något med Emy på kvällen, kanske någon mer, antagligen :D Jag har lite ångest för jag vill köpa en skjorta på beyond retro för att ha till halloween för att den passar och den är väldigt snygg men jag vill inte lägga ut 500 kr för någonting som jag antagligen kommer ha på mig en gång, men samtidigt känns det inte som om jag kommer hitta något som är lika snyggt :S Jag ska gå på stan imorn och får allt leta då :) Snart bär det av till egypten, det är fortfarande 2 veckor kvar men ändå, jag börjar bli riktigt excited och i veckan kollade jag vädret i kairo, 38 grader, hoppas att det håller i sig för när jag väl kommer tillbaka kommer jag vara brun som en pepparkaka, eller brunare :) Nu ska jag ta och rota runt hemma och se om jag hittar något kul :)

Cajsa och Unni i norrtälje :)

Back From Disneyland

Nu har pappa kommit hem från Paris och från Disneyland, lite avundsjuk men hade inte riktigt kunnat hoppa över skolan bara sådär :P Jg ag är glad att pappa är hemma men också för att han har köpt saker från Disneyland, yay, så nu ska ni få se :) Ni kommer märka att det finns ett tema på vissa saker :)
Har ni gissat temat som fanns på vissa grejer? Nightmare before christmas på båda skor, halsduk, mössa och tröja :) Musse Pigg på ett par shorts och Grumpy på tröja :) Jag är väldigt glad för mina nya saker, och det gör mig gladare att det var pappa som köpte det. Det kanske låter konstigt men jag blir glad av att han gör sånt. Idag är jag på bättre humör, eller jag vet vilket humör jag är på i alla fall. Jag är lugn, glad och avslappnad :) Jag har inte så mycket mer att säga, jag måste göra lite läxor nu, suck, men that's life. Vad gör personer i helgen? Jag känner för att hitta på något men vet inte riktigt vad :P Nu tjatar pappa på mig att göra läxor så hej då :) Btw en jätte viktig sak saw 7 3D!! vill någon se den med mig?? :D

It's Done

Jag har gjort om i mitt rum nu. Det känns lite konstigt för att jag har flyttat min säng och den står åt fel håll, eller det känns som det iaf :P Fast det är kul, jag kände att jag behövde ändra i mitt rum, nu är det bara att hänga upp tavlor :) Jag har en konstig känsla i huvudet, eller kroppen jag vet inte riktigt vad man säger, men det är som om jag inte kan bestämma mig om jag är glad, ledsen, arg eller trött jag vet inte vad jag är och det är lite störande. Är det bara jag som tycker att saker inte riktigt känns som förr? Det kanske bara är humöret jag är på men jag vet inte. Är det någon som har några roliga nyheter eller bara något allmän interessant att veta? If so skriv gärna något :)

Change, Good Or Bad?

Tjena, idag har varit en jätte seg dag, har varit sjukt trött hela dagen men det blev bättre på gympan. Vi spelade ultimate frisbee vilket var ganska roligt, killarna i klassen är mycket trevligare än killarna i min förra klass, de passar en och hejar istället för hetsar. Efter gympan så gick jag och Anastasia till sats för att köra lite styrke träning och lite kondition. Det var jobbigt men kul, som alltid :) Jag sitter nu och funderar på om jag ska möblera om i mitt rum. Jag tänker på att flytta sängen, skrivbordet och saker som hänger på mina väggar. Det kommer ta ett tag men jag kanske börjar lite ikväll, jag vill faktiskt också tapetsera om eller måla om för jag börjar bli lite trött på de rosa rosknopparna :P Nu ska jag gå och kanske börja flytta på lite saker så toodles :)
Ser ut som en lien katt, eller stor katt :)

Fantome

Idag åkte jag, Unni och Mimmi till Beyond Retro för att få lite inspiration till festen och det fick jag minsann :) Jag och Unni ska ha på oss likadana kläder, eller åtminstånde väldigt lika :) Ni kan få en hint: Air Force.
Kanske inte en så bra hint för den avslöjar för mycket men ni har väl fattat? Jag sa klä ut mig till en militär person typ :P Jag vet inte riktigt ett namn för det men ni förstår. När vi var inne i Beyond Retro så såg jag att de hade sådana jackor som ser ut som de man har på sig om man skulle vara med i militären och då tänkte jag att jag kan väl pröva och se hur det ser ut och det gjorde Unni med och vi båda tyckte om det väldigt mycket :) Vi hittade perfekta hattar med som jag köpte idag mn jag köpte inte jackan för att den kostade en del och jag kan säkert hitta liknande på andra ställen och mycket billigare.
Här är en bild på min fina nya hatt :) kunde inte låta bli att köpa den.
Vi hade en skjorta hemma men den är inte riktig rätt stil, jag vill ha en som är matt och mer rough om ni förstår :)
Det kommer bli skjortletar vecka båda denna vecka nästa vecka tills jag hittar en bra skjorta, wish med luck :)

Partymus Katt Panter Träd Pumpa

Hmmm vad gjorde jag igår? Juste jag fick sovmorgon fram till 11 sen gjorde jag mig i ordning väldigt långsamt och sen träffade jag några kompisar. Det blev en ganska kortvarig träff men det var kul hur som helst :) På kvällen åt jag middag ute med Mimmi, pappa, Astrid, hennes pappa, hans fru och barn. Det var väldigt trevligt. Deras familj är extremt multicultural för att Astrids pappa är grek, hans fru är italiensk men de pratar också svenska och engelska så den lila flickan kan typ redan 4 språk. Coolish va? Senare på kvällen så åkte Mimmi och jag hem till Cajsa och gjorde inte så mycket, pratade lite om våra kärleksproblem, lol, och kollade på tv och sen gick vi och la oss i vattensängen, mys :) Idag ska jag ta det lugnt, göra lite läxor och bara allmänt chilla. Imorn så ska jag åka in till stan med Mimmi och Unni för att gå till beyond retro för att få inspiration till halloween :) Jag skulle också vilja gå till American Apparel och Lush men vi får se vad vi gör :) Nu gäller det att fixa med engångsbilderna från festen och mysa :) bye for now :D
Kan ni se gubben på Cajsas ben? :P

Härliga Sovmorgon

Vad härligt det är att sova ut, gå och duscha med glad musik i bakgrunden och sen äta en god frukost. Idag är jag helt ledig från skolan och nu sitter jag i soffan i myskläder med tvn på i bakgrunden och tar det lugnt, så himmla skönt att inte behöva stressa. Snart så ska jag börja fundera på att göra mig i ording för att träffa Emy, Cajsa, Unni och Tara :) Vi ska gå på stan, kolla i lite affärer och fika för jag måste ha kaffe och något sött att äta :P Ikväll så kanske jag ska äta i stan med Mimmi, pappa, Astrid, hennes pappa, hans nya fru och dotter, kul? Det får vi se, och beroende på vad andra vill så ska jag kanske det blir något ikväll, vi får se. Nu ska jag kolla på busstider för att träffa mina kära vänner :)

Spartacus

Jag har historia prov imorn om antika grekland och rom, hoppas att det gå bra, det som var bra med förra skolan var ju att man visste hur man skulle plugga inför prov för man visste vad lärarna tycker om men nu vet man ingenting och man vill såklart göra ett bra intryck :) Jag hade som en idé till denna fina lilla blogg att visa vad jag har på mig under dagarna, som ni märker så har jag inte gjort det på ett tag men jag vill bara visa vad jag hade på mig idag :)
Denna klänning kommer från Warehouse i Skottland
Jag tycker att det är jätte fint med knästrumpor men det kan lätt bli slampigt vilket inte är fint :P
Det är gulligt, lite oskyldigt men ändå inte.
Några tips på hur man kan ha knästrumpor?
Hur som helst så har jag inte så mycket mer att säga, som vanligt :P
XOXO

On The Bridge Across The Severn On A Saturday Night

För tillfället nördar jag Hurts, speciellt Stay det är en sjukt bra låt som ni bara måste lyssna på :) Idag fick jag tillbaka mitt spanska prov, ett vg blev det vilket är helt okej med tanke på att det var det första provet i gymnasiet. Jag fick tillbaka en engelska uppsats vilket jag fick mvg på men nu räcker det med skolprat för det är inte särkilt roligt :P Det som jag skrev om i mitt tidigare inlägg kan ni strunta i för det var eller är lite löjligt hehe det är sån jag är :D Nu måste jag faktiskt göra lite läxor, jag har ett historia prov på torsdag och man vill ju göra bra ifrån sig :) jag måste bara säga till Madde och Cajsa att uppskattar inte att ni skrattade åt mig förut :P och Madde lägg ut bilder på fb nu :) Juste jag höll på att glömma jag dog idag, jag är inte längre med i killer game synd va? Och för information så är jag på bra humör idag och det hoppas jag att ni är med och kommentera gärna, det blir så mycket roligare då :)

härliga sommar

I Need Help From A Professional

Och kanske från en och annan kompis :P Jag är hopplös och jag vet om det men finns inget jag kan göra åt det :) Som sagt var jag behöver hjälp att bestämma mig för lite saker hehe :D  Har just haft en familjbrunch för att fira mimmi och nu tycker jag att det räcker med firande för mimmi, tre festligheter på fyra dagar :P Nu ska jag i alla fall ta det lite lugnt, äta lite godis och packa för att åka hem till pappa imorn. Förresten så till alla som var på festen och hade kameror lägg ut dom på facebook, vi ska ta och fixa bilderna från engångskamerorna och lägga ut dem med :) Angående det madde pratade om med halloween så kanske jag kan vara en katt, vad sägs om det? Annars behöver jag hjälp :)

Suddenly My Eyes Where Open And Everything Came Into Focus

Jag måste säga att de senaste två dagarna med överraskningar för mimmi har blivit väldigt lyckade. Det var jätte roligt i torsdags när vi gick på cosmonova och kollade på en film om rymdteleskopet Hubble. Efter det bar det vidare till Cajsa för att fika med massor av godsaker. Igår hade vi yttligare en sak i mimmis ära :) En fest hölls för mimmi och det var väldigt roligt, vi fick champagne eller moserande vin av pappa för att fira mimmi och det blev jättekul. Jag kom däremot fram till att jag på sätt och vis en slampa :P inte en riktig förståss men i axels kompisgäng så har jag nästan gått laget runt hehe bara två kvar eller kanske en :P Tack till alla som kom och ett extra tack till axel som hjälpte till att städa :)

Även fast att jag är trött så är jag väldigt lycklig av någon anledning :)
Hoppas att ni har haft en  bra fredag och om inte det så hoppas jag att ni får en bra lördag och söndag :) <3

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0