CSI

Idag har mitt humör varit hög och lågt. Det har gått från att nästan dansa på en tom buss till att gråta åt stackarna på biggest loser. Skolan gick ut på att åka dit, skriva en text i ungefär 2 timmar för att sen gå till espresso house. Efter jag hade suttit där ett tag med Emmy och Ellen får jag veta att mina andra lektioner har blivit inställda. Det var väldigt skönt för då slippte jag Kajsa och Camilla och dom som går på norra och har dom som lärare vet att det är något man njuter av :P Hela eftermiddagen har gått ut på att ligga i soffan, kolla på tv och inte gråta åt tjocka amerikaner hehe så blir det ibland. Med andra ord kallas det PMS. Det kan vara jäkligt jobbit ibland men inget man kan göra åt, tyvär. Det här är kanske inte så kul för er att läsa, förlåt men jag kände för att skriva något. Det är lite skönt att skriva ibland även fast det kanske inte är så kul att läsa men det är ett utsläpp av....känslor? ja det låter bra, men nu ska jag sova, eller snart. Jag är ledig imorn :) Yay! men ska jobba med Ellen så kommer inte slösa bort hela dagen iaf :) Tjingeling
Get it? :)

Pappa betalar

Bara så att ni vet så har jag och mimmi nu gjort en egen chipssmak som heter pappa betalar :) Smaken är champagne och rysk kaviar! Visst låter det aptitligt? Haha kanske inte, vi gjorde det mest för skojs skull. Vi tänkte pappa betelar är ganska exklusivt och vilka smakar är exklusiva? Jo, champagne och kaviar! Håll tummarna och rösta så vinner vi kanske 100 000 kr och dom som är snälla och röstar kan kanske få en del av prissumman :)  Hehe OM vi vinner :D Helt random men tyckte ni behövde veta :) Med ett random inlägg kommer en random bild :)

You're every line, you're every word, your're everything

Igår var jag påväg hem, satt på bussen och lyssnade på musik och jag var extremt lycklig. Det var soligt och solen lyste på mig samtdigt som jag lyssnade på Everything med Michael Bublé. Jag kunde inte gömma leendet på mina läppar. Jag lyssnade bara på glada roliga låtar som gjorde det svårare för mig att inte le. Idag är jag också glad men inte lika mycket för det snöar, eller snöade. Jag vet inte riktigt varför jag är glad, men så fort jag lyssnar på vissa låtar så hamnar leendet på mina läppar igen :) Förresten så tack för era fina kommentarer, jag går inte så ofta in här så ibland märker jag inte att jag fått några så tro inte att jag dissat er om jag inte svarat :P Jag måste bara visa er texten för Everything för den är bara så underbar :)

You're a falling star, you're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.

And you play it coy but it's kinda cute.
Ah, when you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend that you don't know it's true.
'cause you can see it when I look at you.

Chorus
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, you make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

Chorus

So, la, la, la, la, la, la, la
So, la, la, la, la, la, la, la

Chorus
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, you make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're every song, and I sing along.
'Cause you're my everything.
Yeah, yeah

So, la, la, la, la, la, la, la
So, la, la, la, la, la, la, la

where do my bluebirds fly?

Hej igen :) Min helg har varit bra, i fredags så kom Cajsa över och vi bakade och gjorde jag vet inte hur många dumplings :P Vi har fortfarande inte ätit upp allt och jag vet inte om jag borde äta mer för jag har varit ganska onyttig de senaste dagarna. Imorn kommer jag nog träna för att bli av med lite av dessa kalorierna som jag har ätit hehe. Ne nu måsta jag plugga för Tobias Bilström kommer och ska prata med vår klass imorn så jag måste vara förberedd och komma med smarta frågor. Jag hade inte så mycket att säga men jag kände för att skriva här, jag är på bra humör. Igår skulle jag och Thomas åka in till stan för att äta middag men vi bestämmde att åka hem till mamma och laga middag där. Det var jättemysigt, det är alltid mysigt att vara med Thomas. Och nästa helg så ska jag gå på Unnis pappas födelsedagsfest, det kommer bli awesome ;) Tjenixen på er alla söta och underbara läsare <3
Tänk att få bo såhär

Day 08 - A moment

Va fin du är, säger han och ler. Jag ler lite blygt och mumlar tack tillbaka samtidigt som min hjärna tänker på massa annat och förstår inte riktigt vad han menar. På vägen hit kollade jag mig i fönster jag vet inte hur många gånger för att få håret att ligga som jag ville. Mitt smink vet jag inte hur det ser ut, det har säkert runnit på grund av snön. Han kommer närmare och jag ser på honom att han tänker kyssa mig. Du är verkligen jätte fin, men den här gången hinner jag inte säga något för han har dragit mig tätt intil honom och hans läppar trycker lätt på mina.

It all started with the big BANG!

Oj oj nu har jag fått klagomål om dålig uppdatering och det kan jag inte säga emot, whops :) Men jag nu ska ni få se på grejer, jag tror jag vill ha en tatuering. Jag kom på det idag på historian när jag egentligen borde ha lyssnat på min lärare. Jag kommer säkert ändra mig och snart säga att jag inte vill ha en men det beror nog på att jag inte vet vad för tatuering jag vill ha och var. Men jag listar nog ut något jag vill ha något som betyder något som jag inte kommer ångra. Men men får ju ändå inte tatuera mig förens jag r 18 så har ett tag att fundera :) Jag är på bra humör. Det är varmt och förhoppningsvis så håller det i sig den här gången för jag vill verkligen ha vår nu! Jag vill kunna köpa en glass och gå barfota i gräs medans solen skiner. Jag vill ha bara ben och sommriga klänningar. Jag vill massa men detta ligger högst upp på listan, efter min alexa väska kanske :P Nej nu kan jag inte skriva mer för Thomas är här så nu måste jag ta och sluta mitt inlägg men ska försöka uppdatera imorn :) eller snart iaf, hehe.

I never thought that it'd be so simple but I found a way

Hejsan, jag vet dålig uppdatering men jag har inte haft lust eller ork. Jag blev lite sugen på att visa vad jag hade på mig idag och finns det något bättre ställe än här? :) Jag har inte haft så mycket för mig. Men i helgen så har jag lite saker planerat :) Jag har inte så mycket att säga så här är två bilder på mina kläder :)

oh they've said it a billion times

Hej, snart har ännu en helg gått och snart börjar en ny vecka. Om jag ska sammanfatta denna helg med ett ord så blir det nog: Ingenting. Jag har gjort absolut ingenting hela helgen, och det enda jag kommer göra idag är packa till pappa och plugga spanska. Visst låter det kul? :P Hur som helst så blir det väl så ibland, eller är det kanske bara jag? hehe Den här veckan kommer bli ganska stressig. Jag har spanska prov på tisdag och fredag plus att jag har matte prov på fredag också. Sen så vill jag hinna med att träffa kompisar och kunna vara med Thomas. Och träna skulle det inte vara helt fel att hinna med heller. Hur stor är chansen att jag hinner med allt? Nu ska jag börja med läxor, dricka kaffe och kolla på barnhemmet. Eller ska jag säga un dos tres cacalacales :D
Jag har börjat gilla the strokes, okej nu har jag sagt det. Denna bild ligger i en mapp som heter dagnammit! :)

semlor + plugg

Idag är det fettisdagen! Mamma har köpt semlor så när hon kommer hem så kommer jag äta den i ett nafs :D Jag älskar semlor, finns det något bättre? :) Fast jag har läxor och göra. Jag har ett arbete som ska vara klart imorn på morgonen så mste jobba på. Men jag har semlan att se fram emot i alla fall :) Thomas kommer nog över lite också, förhoppningsvis så kan jag jobba när han är här :P Eller jag måste jobba så han får hjälpa mig i så fall :) Nu ska jag plugga kramiz
Vill tillbaka till Paris snart <3

jag skickar livet som ett brev, som några rader i en sång

Dålig uppdatering, jag vet. Under veckan så har jag varit i österrike och åkt skidor. Unni följde med vilket var jättekul, hon är den första kompisen som har varit där. Fler kan kanske komma ner dit snart :) Jag träffade Thomas i fredags. Det var jättekul, har saknat honom en del när han var borta. Det var jättemysigt att få träffa honom igen och att kunna få krama honom eller pussa honom. Sånna små saker :) Nu måste jag plugga (och kolla på solsidan) och jag kanske skriver imorn, får se :)

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0