Fully Loaded With Happiness

Nu är det snart bal och jag är glad. Det ska bli roligt, jag tycker om när man får en anledning att göra sig fin :) Jag har prövat göra en frisyr och den blev väldigt fin så ni ska få en den. Jag ska sminka mig naturellt men med röda läppar, röda naglar och en rödklänning :) man måste  matcha, fast jag ska ha beiga skor med beiga färg på tånaglarna så helt röd kommer jag inte vara men nästan. Jag är också glad för att det är jätte kort kvar av skolan, om några dagar kommer jag se friberga för sista gången och det är både skönt och läskigt. Jag hoppas att jag har valt rätt skola och att det finns sköna personer på jarlaplan. Hur som helst så ska ni få se min frisyr.
Reta mig inte för hur jag ser ut, det blev bara några snabba bilder :)

I Just Want Some Sleep

Gud vad jag är trött men jag ska sova så länge som möjligt imorn och angående förra inlägget så var det jobbigt men rätt sak att göra. Jag vet att det måste ha varit hemsk för honom men det är bättre att han får veta det nu än snenare. Nu ska jag sluta prata om depp-saker och istället visa vad vi åt till middag igår, det var nyttigt och supergott.
Grillade sparris, tomat, halloumi och pinjenötter
En sallad med ruccola, baby spenat, melon med balsamvinäger och en bönsallad mums
Det blev super gott och nyttigt samtidigt som man får i sig allt man behöver :)

Answer Me This... Am I A Bad Person?

Jag känner mig elak, jag sa till Emil idag att jag bara ville vara kompisar. Jag önskade att jag kunde dröja lite på det men så blev det inte. Hur som helst så ska jag försöka att inte tänka på det för mycket och nu ska jag visa mina fina shorts och restan av min outfit för den delen. Nu var det ett tag sen som jag gjorde det och det passar väl bra att börja med det jag hade på mig idag :)

So Close

Nu är det inte långt kvar av skolan, två veckor och sista veckan gör man inte så mycket utan man bara chillar. Det är så skönt att sommaren är här och imorn ska jag ha bara ben och mina nya ursöta shorts. Imorn ska jag allt ta bild så ni får se dem, jag är super glad att jag köpte dom :) kan inte låta bli att prata om dem. Jag hade tänkt lägga ut bilder på göteborgsvarvet för att visa hur många personer det var och min söta mamma som springer :)
Denna bild visar inte det så bra men det var sjuk många som sprang ca 50 000
Min söta mamma som är bäst
Min morbror som sprang på 2.11

So Much To Do And So Little Time

Idag sprang mamma och min ingifta morbror göteborgsvarvet på 21 km och gud vad jag inte skulle ha orkar. Det var så fint väder här ca 25 grader och inga måln, tänk dig att spring i sån hetta. Mamma kom in på 2.26 vilket jag tycker är en jätte bra tid, jag tycker att man är duktig bara man springer över huvudtaget. Jag måste erkänna att jag blev lite orolig för båda, man såg flera personer som kolapsade på vägen och låg och krampade och då undrar man vart dom är och om något har hänt. Jag kommer bli en jätte orolig mamma när jag är stor :P
Hur som helst så var jag på stan i fredags med min vän unni och jag köpte världens sötaste short och tröja på topshop, jag kan ta bild på dom på när jag kommer hem så ni får se, dom är ursöta. Jag tänkte också köpa miss dior parfymen som luktar så gott men jag ska använda min födelsedags bonus och köpa den när jag kommer hem för jag behöver en ny parfym och den blir bra till sommaren. Med tanke på att jag inte har lagt ut bilder på ett tag så ska jag lägga ur en bild idag som är på den parfymen, den är så söt :)


                                 
Hoppas att alla har en trevlig helg och mimmi om du ser detta innan du går ut så ta det lugnt med spriten :)

Run Forest Run

Imorn ska jag till Göteborg med mamma som ska springa göteborgsvarvet på 21 km. Men först är det skolan och sedan stan med Unni och kanske fika med Emil om han kan. Jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig för jag vill kunna gå barbent. Sen apåpå ingenting så kom jag på en låt som jag tycker väldigt mycket om, den är lugn och bra den heter This Time Tomorrow med the kinks. Jag lyssnade på den när jag satt på planet till sydafrika och jag tycker speciellt om raden som är i fet stil, jag kan rekomendera power man som också är med the kinks :) Jag är på bra humör igen, i helgen kommer jag beöva planera till en massa saker och btw till Unni och Cajsa så ska jag planera när jag ska ha min fest så ni om ni har bestämt ett datum för er så säg till :)
This time tomorrow what will we know
Well we still be here watching an in-flight movie show
I'll leave the sun behind me and watch the clouds as they sadly pass me by
Seven miles below me I can see the world and it ain't so big at all

Belif Makes Things Real

Man kan fråga sig varför jag är här och värför jag inte gör läxor men det finns ett kort lätt svart: jag vill inte. Jag orkar inte, jag är trött, jag har träningsverk och jag börj arana huvudverk (avskyr det till grund och botten) En annan sak som jag inte har gjort är lägga ut bilder på mina outfits men jag har inte haft tid eller ork. Btw så fick jag en till present idag, jag kan ge ledtråd, den låter klick när man använder den, den tar fina saker och man kan spela in. Gissa vad det är :) NU måste jag tillbaka till verkligheten och plugga, blä vill någon byta? Men jag är fortfarande glad ändå på något underligt vis, jag vet inte riktogt varför kanske solen och bra musik eller kanske kompsarna who knows

Munchkin

Ett gulligt ord som pappa sa att jag och min syster var när vi var små :) Jag tänker bara på små söta barn med krulligt hår hihi

Glad

Det finns inte så mycket at säga förutom, jag är glad

Doggy Do's And Doggy Dont's

Nu är det lov och jag ska bara ta det lugnt och göra läxor woho! :P Jag är väldigt glad, det är dagen efter min födelsedag och jag har en 4-day weekend som börjar med en mysig middag. Sedan imorn bär det av mot yasuragi som är ett spa. Det ska bli extremt skönt och mysigt, jag ska få saltpeeling och sedan en massge mmm. På fredag ska jag hitta på något med emil och så ska vi ta med oss en kompis var och göra något mysigt, hoppas det är fint väder då, och sedan är det helt öppet för förslag, jag måste bara få in lite tid att göra läxor. Har någon en idé om vad vi kan göra och är det någon kompis som vill följa med mig och emil? Mimmi och Cajsa finns redan på listan :)Nu ska jag hjälpa farmor att laga lite mat och fixa, tyvär har jag inte min dator så jag kan inte lägga ut en bild på vad jag har på mig men en bild får ni ändå :)

Dessa blommer påmminen mig om Alice i underlandet när hon sjunger för blommorna :)

1 Dag Kvar

Jag har inte så jätte mycket att säga förutom att jag fyller år imorn, det ska bli jätte kul och jag hoppas att jag får fina presenter. Massor med pussar och kramar och det här blir sista gången jag skriver på min blogg som 15 åring see ya wouln't want to be ya :)

You Ask, You Get

Jag ska lägga upp lite bilder på vad jag hade på mig i fredags men också på lite presenter, yay, för mamma åkte till österrike idag och kommer inte vara hemma på tisdag, min födelsedag. Såå jag fick presenter igår och här är några bilder så ni får se vilka fina saker jag fick, jag blev superglad :)
Min nya plånbok som jag blev ecstatic av att jag fick den :)
Ett fin fint halsband från PUB
Nu kan jag skriva mina egna recept
Barbapappa sör som alltid
Här är lite bilder på min outfit, inte dom bästa men det får gå :)
Jag hade min Oasis klänning, björnborg skor (och strumpbyxor), lv väska, och min gröna jacka :)

One Two Freddy's coming for you

Igår var det jätte roligt, vi åt sushi och vi satt och pratade i två timmar utan någon awkward silence, det var jätte mysigt. Sen kollade vi på terror på elmstreet med Freddy Krueger, den var skitläskig jag var jätte rädd efter när jag satt på bussen hem, trodde typ att Freddy skulle komma och ta mig :P Som jag sa i don't kiss and tell because we didn't kiss, men man sitter så långt ifrån varandra plus att filmen var jätta läskig hihi excuses excuses men han e faktisk väldig söt och trevlig :) jag kan lägga ut en bild på vad jag hade på mig igår men nu ska jag gå och ta ett bad och kolla på top model :)
Bubble bubble

Excited, Nervous, Nervcited?

Oj, oj, oj nu har jag inte skrivit på en vecka men jag har inte haft något att säga men nu har jag en hel del att säga. Jag ska gå på dejt! Det låter jätte udda för man går ju inte på dejt i sverige men jag vet inte vad jag ska kalla det. I alla fall så ska vi äta middag och sen kolla på en skäckfilm. Killen jag ska gå med heter Emil och jag vet inte så jätte mycket om honom men det hoppas jag att ikväll ska ändra det. Jag har inte varit nervös framtills nu, jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag vet inte vad vi ska prata om och jag kommer så vara rädd på filmen. Vi ska kolla på Terror på elmstreet, en ny version av freddy krueger. Hjälp! Jag måste åka vid typ tjugo i sju och om nån hinner läsa detta innan dess skriv några exempel på vad jag kan ha på mig :)
puss puss
i'm not the girl to kiss and tell, men vi får se vad jag skriver imorn ;)

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0