Första kvällen!!

Ikväll är första kvällen i den nya lägenheten! Jag ska sova i soffan för att mitt rum är fullt av kartonger och massa annat :P är nu supertrött efter en jättelång dag och ska göra lite läxor och sen sova. Imorrn börjar jag tidigt så ingen sovmorgon men jag klarar mig, inte så lång dag :) ska träffa Thomas sen på eftermiddagen, lite nervös men det går nog bra, hoppas jag :) nu är jag så trött som man bara kan, godnatt på er <3

Packa

Idag och igår har spenderats genom att packa och fixa i nya och gamla lägenheten. Igår var det bara att packa ihop allt, och jag menar verkligen allt! Vi har så himla mycket saker, det är galet. Och idag så har vi sorterat kartonger i nya lägenheten som var fyllda med teckningar och massa saker från när jag och Mimmi var små. Hittade massa lappar och brev från Madde och Cajsa och massa lappar man själv har skrivit, väldigt roligt att se :) hittade den här bilden med, såg lite galen ut bär jag bar liten men söt ändå :D

...

Tänker sova nu och tänker inte vakna tills det känns bra igen. Eller bara tills min väckarklocka ringer imorrn och jag måste åka till skolan. Allt blir väl bra igen, tillslut.

Mrs fix it

Jag har kommit på att det passar jättebra att blogga på bussen hem, det är roligare än att bara stirra rakt fram. Idag så ska jag försöka hinna med så mycket jag kan, har fortfarande en del plugg och lite annat att fixa :) jag funderade på att kanske träna idag men är så trött och måste plugga så skippar nog det, kanske blir imorrn istället. Har egentligen inget mer att säga så ska låta er fortsätta med annat, kanske dags att kolla fb igen :P

På väg hem

Äntligen på väg hem för att äta sushi och plugga. Jag måste seriöst satsa mer i skolan för får alltid sån ångest när jag får ett arbete där det inte gick så bra. Har en del att göra denna vecka och de kommande veckorna. Gissar på att jag kommer behöva ta med mig lite plugg till Capun ( tror att det stavas så) när jag är på skidlärarutbildning. Men men om man vill ha bra betyg så måste man göra något åt det :) är väldigt upprymd över att få flytta in i nya lägenheten nästa vecka, känns verkligen som en ny start. Singel, snygg och redo, eller något i den stilen haha är också glad för gjorde fina naglar igår på mig själv :) nu ska jag äta middag, kram kram

Försöka glömma

Godmorgon, idag så ska jag plugga för nästa vecka är hemsk, minst ett prov varje dag. Ska strax skriva en planering och se vad som är viktigast och försöka börja och vara produktiv. Jag måste också försöka glömma, eller åtminstone försöka att sluta tänka. Inte undra om han ska ringa eller om vi kanske skulle träffas någonstans. För det kommer inte hända. Även fast jag vill, eller tror att jag vill, så kommer det inte hända. Måste också verkligen sluta undra vad han gör eller hur han mår. Vad spelar det för roll? Plus att om jag skulle få reda på att han mår bra och är glad och festar och träffar tjejer, jag skulle nog helt ärligt bryta ihop. Så det finns ingen mening att undra. Måste verkligen sluta.

En vanlig onsdag

Är ensam hemma och sitter och kollar på CSI. Mimmi är på väg till baba, som vanligt, så jag har lägenheten för mig själv. Är lite tråkigt men ändå lite skönt. Var i lägenheten idag, tredje gången den här veckan, för att kolla om jag hade valt rätt färg till mitt rum men det hade jag inte :P den var för lila så prövade en annan istället och håller tummarna att den blir bra :) ska gå dit imorrn och titta, efter jag kollat på Versaces kollektion på hm såklart :) lite galna kläder men kan kanske hitta något fint :) ska nog laga middag strax, snabb makaroner med köttbullar och ketchup, mums!
Vår nya köksyta som vi hittade på Ikea :P

Life goes on

Hej, just nu sitter jag på bussen på väg hem. Har egentligen inget speciellt att säga tänkte mest bara uppdatera. Hade precis utvecklingssamtal och klagade på 3 av mina lärare, känns bra att typ hälften av mina lärare suger. Men man kan ju hoppas att det blir bättre snart :) måste städa när jag kommer hem för vi har visning ikväll, tänk att om två veckor så bor jag på Birger Jarls gatan :)a new apartment, a new start. Livet flyter väl på annars, ganska lugnt, ganska skönt.

Sjuk

Hej hej, har lyckats bli sjuk och hade ätit så lite att jag spydde, lagom trevligt. Jag orkar inte vara sjuk, men är trött nästan hela tiden och vill bara sova. Hittade några gamla konversationer mellan mig och Thomas tidigare idag, han finns typ överallt. Jag vill typ prata med honom men ändå inte, eller jag vet faktiskt inte vad jag vill och vad jag inte vill. Vill gå och sova men måste äta lite middag först. Har bara ätit två mackor idag, kanske inte är så bra det. Aja, får se in jag är frisk nog att gå till skolan imorrn, är nog bra om jag gör det. Har spanska redovisningar nästa vecka men men, kram på er alla :)

It's not the goodbye that hurts but the flashbacks that come after

Det känns konstigt att jag aldrig mer kommer kyssa Thomas, att jag aldrig mer kommer sitta på roslagsbanan på väg hem till Thomas, eller ens kunna prata med honom, inte på samma sätt som förr.
Jag vet faktiskt inte hur jag trodde att det skulle vara, jag visste inte hur jag skulle reagera. Nu däremot vet jag lite bättre. Jag vill prata med honom men jag vet att det inte skulle göra någon nytta, skulle säkert bara göra allt värre. Jag börjar gråta om jag ser något eller bara kommer och tänka på något som vi gjort eller sagt. Igår började jag gråta när det gick en film på tv som vi hade sett tillsammans. Helt okontrollerat. Jag önskar att vi fortfarande var tillsammans men jag vet att det här var för det bästa, men det gör inte mindre ont för det. Allt är likadant men helt annorlunda.

Är det fel?

Är det fel att jag känner mig elak för att jag la upp en bild på fb där det stod att jag var på bio? Jag vet att det är jättekonstigt för det hjälper ju att göra saker för att inte tänk på det men känner mig ändå lite elak. Att jag hittar på saker dagen efter vi gjort slut, känns lite som om jag kanske borde lay low för att inte verka som om redan är över det, för det är jag inte. Det bara kommer i vågor och jag vet aldrig riktigt när.
Det här håller jag på med för att inte tänka på det :P

Då va man singel igen

Som ni kanske sett på Facebook så har jag och Thomas gjort slut. Igår mådde jag inte alls bra men känner mig förvånansvärt bra idag, har typ precis vaknat men ändå. Jag tror att det var för det bästa och vi båda kommer nog må bättre av det, snart iaf. Jag hoppas faktiskt att vi skulle kunna vara kompisar ändå men med tanke på hur det alltid går i filmer och så så är det kanske inte en så bra ide. Men vi får se hur set blir. Blir nog bra tillslut :) puss

muppen

när mitt huvud blir för fullt så tömmer jag det här

RSS 2.0